Pansionski smeštaj Banbus se nalazi u samom centru Sokobanje, nepunih 100 metara od šetališne zone. Novo-otvoreni studio apartmani pružaju potpuni konfor i užitak za sve turiste koji odluče da borave u Sokobanji. Svi studio apartmani opremljeni su sa mini kuhinjama, ugradnom pločom sa dve ringle, aspiratorom, frižiderimom, velikim plazma televizorom, trpezariskim stolom sa stolicama , klima uređaj, WiFi, prostranim TWC i terasama.

Svi studio apartmani opremljeni su sa kompletnim posudjem u skladu sa strukturom studia. Sve terase opremljene su plastičnim baštenskim garniturama sto sa stolicama. Pored opremljenih studio apartmana objekat sadrži svoj restoran kapaciteta cca 60-70 mesta. U restoranu svi gosti koji žele mogu da koriste usluge restorana hrane i pića ala kart ili polupansion ako žele da se pretplate na ishranu. Objekat sadrži veliku recepciju sa foajeom gde gosti mogu da uživaju u svom slobodnom vremenu uz muziku i piće. Objekat poseduje i parking mesta za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom.

 

Office : 018/833-232 * 064/31-22-222 * 062 445 274


Smeštaj Banbus

Celokupni smeštaj u pansionu Banbus je apartmanskog tipa i svi apartmani opremljeni su sa kompletnim posudjem u skladu sa strukturom studia. Sve terase opremljene su plastičnim baštenskim

Recepcija BANBUS

Objekat BANBUS sadrži veliku recepciju sa foajeom gde gosti mogu da uživaju u svom slobodnom vremenu uz muziku i piće. Objekat poseduje i parking mesta za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom

BANBUS - doček Nove godine

Turističko ugostiteljski centar „ B a n b u s“ Smeštaj na bazi 3 polupansiona u periodu od 30.12.- 02.01.2020. obuhvata: Dan (30.12.) - standardna večera dan (31.12.)-Doručak (švedski sto)